Rekonstrukce mostu ev.č. 105-033 Kojetín - Koleta, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2019)
Cílem práce je rekonstrukce mostu ev.č. 105-033 Kojetín. Nejprve se zabývám vykreslením stávajícího stavu a terénu v okolí mostu. Následně přecházím k hlavní náplni, a to samotnému návrhu nového stavu objektu.
Reconstruction of the bridge registration number 105-033 Kojetín
Keywords: mosty; stávající stav; nový stav; železový beton; rámová konstrukce; bridges; existing status; new status; reinforced concrete; framebridge