Zpracování praktické části e-learningového kurzu pro předmět ZIT část Excel - Špulák, Jiří (Univerzita Pardubice, 2007)
V této práci je zpracována problematika spojená s tvorbou distančních opor, řešením kurzů v aplikaci AUTOR a základní vlastnosti programu MS Excel. Dále je popsán postup pro práci s e-learningovým kurzem. Kurz slouží jako doplněk ke studijním oporám předmětu Základy informačních technologií. Vlastní obsah kurzu je zaměřen pouze na řešené příklady. Především je kladen důraz na problematiku funkcí, tvorbu souhrnů a kontingenčních tabulek a grafů.
Practical part of e-learning course for subject ZIT part Excel
Keywords: MS EXCEL; řešené příklady; distanční vzdělávání; opora; E-learning; Autor; LMS; Funkce; vzorce; kontingenční tabulky; Grafy