Analýza systému managementu jakosti ve vybraném podniku. - Stejskalová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá analýzou managementu jakosti ve společnosti GCE, s. r. o. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy související s tímto tématem. Praktická část je zaměřena analýze managementu jakosti ve společnosti GCE, s. r. o. Výsledkem této práce je analýza a následné hodnocení systému managementu jakosti ve společnosti. Součástí práce jsou návrhy na zlepšení, které pomohou ke zlepšení systému managementu jakosti.
Analysis of the quality management system in the selected company.
Keywords: systém managementu jakosti; jakost; management; ISO normy; quality management systém; quality; management; ISO standards