Komunikační mix ve společnosti Motorpol Jihlava, a. s. - Körber, Martin (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce obsahuje informace o komunikaci a prostředcích komunikačního mixu a zabývá se analýzou komunikačního mixu ve společnosti Motorpal Jihlava, a. s.
Communication mix in the company Motorpal Jihlava, plc.
Keywords: komunikační mix; Reklama; podpora prodeje; Marketing; Komunikace; Public relations; direct marketing