Osoba mladistvého v trestném právu - Šírová, Martina (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci rozebírá především zvláštní postavení osoby mladistvé v trestním právu jako pachatele trestné činnosti.
A Juvenile person in the criminal law
Keywords: trestní právo; mladiství; trestní řízení; Kriminalita; prevence