Marketingový výzkum firmy Lekstus s.r.o. - Myška, Michal (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá marketingovým výzkumem spokojenosti zákazníků s produkty a službami podniku Lektus, která se zabývá výrobou a distribucí masa a masných produktů, se sídlem v České Třebové. Teoretická část je zaměřena především na seznámení se s problematikou, kde jsou vymezeny základní pojmy a objasněny všechny kroky, které jsou třeba učinit, chceme-li úspěšně provést marketingový výzkum. Praktická část odráží získané teoretické poznatky implementované v praxi a zabývá se analýzou spokojenosti zákazníků s firmou Lektus. Na závěr dojde k vyhodnocení výsledků výzkumu a budou zde formulovány návrhy opatření plynoucích z výzkumu.
Marketing research of the firm Lektus s.r.o.
Keywords: marketingové výzkumy; spokojenost zákazníků; SWOT analýza; dotazníky; Marketing research; satisfaction of customers; SWOT analyse; Questionnaires