Vývoj státního dluhu ČR - Netolický, Petr (Univerzita Pardubice, 2005)
Vývoj stavu veřejných financí od roku 1993. Důvody zadlužení a reforma veřejných financí ve dvou variantách.
The trend of Czech republic state debt
Keywords: Státní rozpočet; veřejné finance; reformy; státní dluhy