Zavedení nové linky MHD Litoměřice do Bohušovic nad Ohří - Trejbal, Jakub (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce posoudí zavedení nové pravidelné linky MHD Litoměřice ve směru do města Terezín a Bohušovice nad Ohří. Navrhovaná linka by snížila podíl individuální automobilové dopravy ve prospěch hromadné dopravy. Cílem práce je po analýze současného stavu navrhnout varianty řešení a doporučit výslednou variantu.
Introduction of the new urban public transport line from Litoměřice to Bohušovice nad Ohří
Keywords: analýza; dopravní obslužnost; linkotvorby; městská hromadná doprava; návrh; analysis; transport service; lines formation; urban public transport; suggestion