Konstrukce tarifu IDS v rámci kraje - Hlaváčková, Anna (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza IDS u nás a v zahraničí, tarifní systémy a návrh postupu zavádění IDS v Ústeckém kraji.
Tarifs construction of IDS frame of periphery
Keywords: Integrovaný dopravní systém; tarify; jízdné