Podniková logistika ve vybrané firmě - Horáčková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2016)
Předmětem této diplomové práce je představení podnikové logistiky a analýza řízení zásob jako jednoho z úkolů logistiky podniku. V první části jsou uvedeny teoretické základy dané problematiky. Dále je prostor věnován analýze řízení zásob v konkrétním podniku. Ta byla provedena na základě analýz ABC a XYZ. Poslední část je pak věnována návrhu doporučení vedoucích ke zlepšení stávající situace.
Business logistics in chosen company
Keywords: podniková logistika; řízení zásob; analýza ABC; analýza XYZ; business logistics; inventory management; ABC analysis; XYZ analysis