Victorian Society in the work of William Makepeace Thackeray : The Book of Snobs, Vanity Fair - Korbářová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá viktoriánskou společností. Jejími morálními principy, konvencemi a životním stylem. Sleduje ji v díle romanopisce a esejisty W.M.Thackeraye.
Viktoriánská společnost v díle Williama Makepeace Thackeraye
Keywords: viktoriánská společnost; životní styl; Thackeray, W.M.