Středoškolské vzdělání z pohledu studentů - Dulíková, Pavla (Univerzita Pardubice, 2005)
Charakteristika středoškolského vzdělání, zhodnocení současného vzdělávání z pohledu studentů, výsledné zhodnocení.
Keywords: vzdělání; Vzdělávání; střední školy; Chrudim; sociologie; Výzkum