Jan Neruda - "Pro strach židovský" : antisemitismus v české literatuře 2. poloviny 19. století - Beldíková, Eva (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá protižidovským spisem Jana Nerudy "Pro strach židovský" a antisemitismem v české literatuře druhé poloviny 19. století.
Jan Neruda - "Pro strach židovský" : antisemitism in Czech literature in the 2nd half of the 19th century
Keywords: Neruda, Jan; Židé; antisemitismus; česká literatura; 19. století