Uplatnění metod vícekriteriální analýzy při výběru dodavatele mlékárenských výrobků ve společnosti Crocodille ČR, spol. s r.o. - Sobolič, Filip (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zaměřuje na téma uplatnění metod vícekriteriální analýzy při výběru vhodného dodavatele mlékárenských výrobků pro společnost Crocodille ČR, spol. s r.o. Součástí práce je analýza současného stavu ve vybraném podniku a sběr vstupních informaci pro aplikaci metod vícekriteriálního rozhodování. Aplikací zvolených metod jsou získány výstupy, na základě kterých je vytvořen návrh vhodného dodavatele s cílem zvýšení schopnosti efektivního řízení zásob.
The Application of the multi-criteria analysis methods on the selection of a dairy products supplier within the Crocodille ČR, spol. s r.o company
Keywords: rozhodování; nákup; vícekriteriální rozhodování; stanovení vah; mlékárenské výrobky; výběr dodavatele; decision-making; purchasing; multi-criteria decision-making; determination of weights; dairy products; supplier selection