Aplikace moderních instrumentálních metod v tribotechnické diagnostice silničních vozidel a zemědělských strojů - Málek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2004)
Diplomová práce je zaměřena na posouzení stavu opotřebených motorových a převodových olejů silničních vozidel vybranými metodami tribotechnické diagnostiky.
Application of modern instrumental methods in the tribotechnical diagnostics of road vehcles and agricultural machines
Keywords: tribologie; diagnostické metody; Silniční vozidla