Stanovení vitaminu B6 v lidské plazmě pomocí HPLC - Onderková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2005)
Zavedení HPLC/FD metody pro stanovení vitaminu B6 v krvi.
Determination of vitamin B6 in human plazma by HPLC
Keywords: vitamin B6; plazmochemie; Vysokoúčinná kapalinová chromatografie; fluorescenční detektor; stanovení vitaminů