Leadership v konkrétní organizaci - Bubeníková, Martina (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá leadershipem ve společnosti DAKO-CZ, a.s. Tato práce jerozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část práce je zaměřena na vymezení základních pojmů týkajících se této problematiky. V praktické části práce je nejprve představena vybraná společnost a následně výsledky provedeného výzkumu pomocí dotazníkového šetření. V poslední části dochází ke komparaci s odbornou literaturou a preferovaným stavem. Na konci jsou navrženy zlepšení.
Leadership in specific organization
Keywords: manažer; management; leader; leadership; vlastnosti a dovednosti; manažerské funkce; motivace; autorita; manager; management; leader; leadership; qualities and skills; functions of management; motivation; authority