Zvyšování kapacity a pružnosti využití vzdušného prostoru a letišť - Růžička, Aleš (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza současného stavu letecké dopravy a návrhy ke zvýšení její produktivity.
Increasing of capacity and elasticity in use of an airspace and airports
Keywords: Letecká doprava; kapacitní faktor; vzdušný prostor; letiště