Návrh řešení sklopné plošiny pro měření statické klopné stability - Vašíček, Marek (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce se zabývá návrhem konstrukčního řešení sklopné plošiny. Jsou zde popsána a vyobrazena jednotlivá konstrukční řešení realizovaná v programu Pro/ENGINEER.
Concept of the solution of the folding platform for static monostable stability measurement
Keywords: sklopné plošiny; statická klopná stabilita; příčná stabilita; zatížení