Průzkum motivace zaměstnanců okresní pobočky ČS, a.s. - Mrázek, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá průzkumem motivace pracovníků v okresní pobočce ČS, a.s.
The Motivation research of employees of district branch ČS, a.s.
Keywords: personalistika; Motivace; Pracovní spokojenost; Česká spořitelna, a.s.; průzkum