Analýza činností cross-dockového centra u vybraného poskytovatele logistických služeb - Nádvorníková, Petra (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou činností cross-dockového centra u vybraného poskytovatele logistických služeb. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy týkající se outsourcingu, jednotlivých typů poskytovatelů logistických služeb s důrazem kladeným na poskytovatele typu 3 PL a 4 PL. Dále je teoretická část zaměřena na klasické skladování a cross-docking. Pozornost je věnována i logistickým ukazatelům týkajících se skladování. V praktické části je popsán, analyzován, zhodnocen a porovnán proces skladování ve dvou různých skladech jednoho poskytovatele logistických služeb zaměřeného zejména na rychloobrátkové zboží.
Analysis of Cross-docking Center Activities of the Selected Logistics Services Provider
Keywords: outsourcing; logistické služby; poskytovatelé 3 PL; 4 PL; skladování; cross-docking; logistics services; logistics providers 3 PL; warehousing