Změna systému městské hromadné dopravy v Aši - Sláma, Karel (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce se zabývá systémem městské hromadné dopravy v Aši. Po úvodním provedení analýzy jsou v další části navrhnuta opatření za účelem snížení provozních nákladů a změny linkového vedení. Každý z návrhů je následně vyhodnocen a porovnán se současným stavem. Závěrem jsou zmíněna další věcná doporučení a to především pro zvýšení atraktivity celého systému.
Change of urban public transport system in Aš
Keywords: MHD; provozní náklady; linky; minibusy; multikriteriální analýzy; Aš; jízdní řády; PTS; operational costs; routes; minibuses; multi-criteria analysis; timetables