Webový nástroj pro vedení SW projektů s možností týmové spolupráce - Moravec, Miloslav (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato diplomová práce se zabývá softwary na správu projektů v odvětví softwarového inženýrství. Zřetel se též bere i na softwary umožňující práci lidí v týmu. Hlavním cílem praktické části práce je návrh a implementace takového softwaru s využitím frameworku ASP.NET MVC a databáze MS SQL.
Web tool for Managing SW projects with team collaboration capabilities
Keywords: ASP.NET MVC; MS SQL; Kanban; UML; SW projekt; správa projektů; týmová spolupráce.; ASP.NET MVC; MS SQL; Kanban; UML; SW project; project management; team work.