Příčiny opotřebení repasovaných převodových skříní s hypoidním soukolím - Petrás, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce je zaměřena na zjištění příčin opotřebení repasovaných převodových skříní s hypoidním soukolím u tramvají koncepce ČKD v provozních podmínkách Dopravního podniku města Brna. Zabývá se rozborem částí převodovky, použitým materiálem, mazivem a možným poškozením.
Causes of wear of a hypoid axle gearbox after repasion
Keywords: tramvaj; ČKD; hypoidní soukolí; nápravová převodovka; tram; ČKD; hypoid gear; axle gearbox