Důsledky pandemie COVID-19 na činnost firmy - Sychrovská, Martina (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu důsledků pandemie COVID-19 a na činnost vybrané firmy. V první části práce je definována finanční i nefinanční analýza, metody a vývoj situace v souvislosti s pandemií způsobenou virem COVID-19 v České republice. V druhé části diplomové práce následuje charakteristika analyzované společnosti a dále jsou provedeny obě zmiňované analýzy. Závěrem jsou shrnuty výsledky dopadu COVID-19 na vybraný podnik.
Impact of the COVID-19 pandemic on the company's operations
Keywords: COVID-19; koronavirus; pandemie; finanční analýza; poměrové ukazatele; benchmarking; SWOT analýza; COVID-19; coronavirus; pandemic; financial analysis; ratios; benchmarking; SWOT analysis