Syntéza a vlastnosti 2-(2-alkoxyfenyl)imidazolinů - Lišková, Vlasta (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce byla zaměřena na syntézu a vlastnosti 2-(2-alkoxyfenyl)-1H-imidazolinů.
Synthesis and properties of 2-(2-alkoxyphenyl)imidazolines
Keywords: imidazoliny; syntézy; koordinační sloučeniny