Systém skladování suchých směsí ve společnosti Stag, s.r.o. - Tobiášková, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce je zaměřena na způsob skladování firmy Stag, s.r.o. a s tím související snižování zásob. V teoretické části jsou popsány funkce skladování, druhy skladů a činnosti, které se skladováním souvisejí. Na základě analýzy současného stavu skladování ve firmě jsou navržena opatření ke zlepšení organizace skladu a snížení zásob.
System of dry mixtures storing in the company Stag, s.r.o.
Keywords: Skladování; sklad; regály; zásoby; Storage; warehouse; shelves; stocks