Návrh řešení dopravní obslužnosti regionu Vsetín - Sláčík, Libor (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá analýzou současného stavu a návrhem řešení dopravní obslužnosti.
Proposal of the transport utility solution of Vsetín region
Keywords: Dopravní obslužnost; úpravy; regionální doprava; Vsetín