Tvorba moderního webdesignu v programu Adobe Photoshop - Němec, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce se zabývá všeobecným přehledem moderního webdesignu. Popisuje jednotlivá důležitá pravidla úspěšného webu. Zabývá se jednotlivými postupy, barvami a písmy, které se na webu používají. Dále jsou v práci srovnány rastrová a vektorová grafika. Popisuje jednotlivé nástroje Adobe Photoshopu. V praktické části jsou vytvořeny stránky s různými praktickými návody i s možností vkládání vlastních článků.
The creation of modern webdesign in the programme Adobe Photoshop
Keywords: Adobe Photoshop; webdesign; barvy; písmo; RGB; nástroje; colors; font; tools