Vývoj zaměstnanosti v malých a středních podnicích - Libnarová, Denisa (Univerzita Pardubice, 2020)
Předmětem bakalářské práce je popis vývoje zaměstnanosti v malých a středních podnicích a analyzování faktorů, které na zaměstnanost malých a středních podniků působí. Práce se zabývá sběrem dat a jejich vyhodnocením. Cílem práce je identifikovat faktory ovlivňující vývoj počtu zaměstnanců v malých a středních podnicích v České republice.
Development of employment in small and medium sized companies
Keywords: zaměstnanost; malé a střední podniky; vývoj; faktory; employment; small and medium business; development; factors