Metodika první pomoci a zdravovědy - Říhová, Linda (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce je zaměřena na teoretický souhrn a výzkum v oblasti výuky a metodiky první pomoci a zdravovědy.
Methodics of first aid and hygiene
Keywords: první pomoc; zdravověda; výuka; metody