Problematika vzdělávání romských dětí - Konvalinová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 1998)
Téma bakalářské práce je zaměřeno na výchovu romských dětí, jejich vzdělávání a na řešení romské otázky v Pardubicích.
Keywords: historie Romů; výchova Romů; školství; romské středisko; Pardubice