Rizika rozvoje obcí - Prudká, Šárka (Univerzita Pardubice, 2013)
První část vymezuje obec, její orgány a ekonomiku, ve druhé části jsou vymezena rizika obecně, třetí část zmiňuje regionální rozvoj, ve čtvrté části je specifikován rozvoj obcí a jeho hrozby, v páté části je charakterizován vybraný vzorek obcí a v šesté části je provedena analýza získaných dat.
Risks of municipial development
Keywords: regionální rozvoj; riziko; hrozby rozvoje; regional development; risk; threat of development