Distribuce produktu letecké společnosti - Hyxová, Andrea (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá jedlotlivými způsoby prodeje produktu letecké společnosti.
Keywords: distribuce; Letecká doprava; Československé aerolinie