Typografická úroveň periodických tiskovin v ČR - Hrnčířová, Helena (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce rozděluje periodické tiskoviny ( časopisy) vydávané v České republice do typů podle zaměření jejich obsahu. Dále charakterizuje rozvržení jednotlivých stránek typických pro tyto tiskoviny.
Typographic quality of periodical publications in the Czech republic
Keywords: periodické tiskoviny; typografická úroveň; porovnání; typographic quality; periodical publidations