Finanční brokeři on-line - Šimek, Kryštof (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce se bude věnovat finančním brokerům a také obchodování na burzách. Hlavním cílem této bakalářské práce bude popsat a srovnat (náklady, poplatky, podmínky) hlavní obchodní platformy dostupné na českém trhu (Brokerjet, Fio, Degiro, Patria Finance, XTB).
Financial brokers online
Keywords: brokeři; burzy; cenné papíry; forex; brokers; stock markets; securities; forex