Rekonstrukce traťového úseku Velký Osek - Chlumec nad Cidlinou - Hejdrych, Petr (Univerzita Pardubice, 2003)
Diplomová práce se zabývá rekonstrukcí tratě Velký Osek - Chlumec nad Cidlinou a rekonstrukcí železničních stanic na ntéto trati (stanice Velký Osek, Dobšice nad Cidlinou, Choťovice, Převýšov a Chlumec nad Cidlinou).
Reconstruction of railway line Velký Osek - Chlumec nad Cidlinou