Anne Bradstreet: The First true american poet - Bareš, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci pojednává o životě a díle americké básnířky Anne Bradstreetové. Zaměřuje se na jednotlivé etapy jejího vývoje a její přínos pro americkou literaturau.
Anne Bradstreet: První skutečná americká básnířka
Keywords: americká literatura; poezie; Bradstreet, Anne