Návrh optimalizace internetových prezentací z hlediska jejich vyhledatelnosti - Mikulec, Aleš (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá procesem optimalizace stránek pro internetové vyhledávače a jeho přínosem pro uživatele a majitele stránek. Popisuje metody, které vedou k vyšší návštěvnosti, k lepší orientaci a uživatelské přívětivosti. V teoretické části je vysvětlen způsob optimalizace a předpoklady nezbytně nutné k jejímu provedení. V implementační části je ukázka procesu optimalizace na vlastních vytvořených internetových stránkách.
The proposal of the Internet presentation optimalization within the searching process
Keywords: optimalizace stránek; internetové vyhledávače; návštěvnost; webové stránky