Testing reading skills - Uhlířová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá problematikou jazykových testů zaměřených na řečovou dovednost čtení. Cílem práce je zhodnotit obtížnost jednotlivých testovacích metod a úspěšnost žáků v jejich řešení s využitím teoretických poznatků.
Testování řečové dovednosti čtení
Keywords: řeč; testovací metody; dovednosti