Centralizace dodací služby v poštovním obvodu : projekt pro PTJ Ov Liberec - Štembergová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá racionalizací dodávací služby v poštovním obvodu pomocí koncentrace a motorizace doručování.
The centralization of the delivery service in a post district (a project for PTJ Ov Liberec)
Keywords: služby; poštovní obvod; centralizace