Zpřístupnění města Olomouce návštěvníkům s handicapem - Oklešťková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na zpřístupnění města Olomouce osobám s omezením pohybu a orientace. Analyzuje stávající situaci, konkrétně přístupnost turistických atraktivit, turistické vybavenosti i dopravní dostupnost. Na základě analýzy navrhuje opatření pro zlepšení přístupnosti města návštěvníkům s handicapem.
Accessibility of Olomouc city for visitors with handicap
Keywords: Olomouc; bezbariérová přístupnost; osoby se sníženou schopností pohybu a orientace; handicap; Olomouc; barrier free accessibility; people with reduced ability of movement and orientation; handicap