Možnosti užití podnikových manažerských metod místní samosprávou - Johanová, Alena (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá analýzou vybraných podnikových manažerských metod a nástrojů. Je zde zkoumána problematika užití manažerských metod v soukromém sektoru a možnosti jejich užití ve veřejné správě. Je zkoumáno užití těchto metod zvolenou místní samosprávou.
The use possibilities of enterprise managerial methods by local administration
Keywords: management; manažerské metody; veřejná správa; místní samospráva; MUDA; CSR; management; managerial methods; public administration; local administration; MUDA; CSR