Rozdíly mezi tradičním zemědělstvím a biozemědělstvím - Doležalová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je věnována stručné legislativě, historii a charakteristice tradičního i ekologického zemědělství se zaměřením na zásadní rozdíly obou typů zemědělství. Zabývá se kvalitou biopotravin, zvláště pak výrobou a kvalitou biochleba.
Differences between traditional agriculture and organic farming
Keywords: zemědělství; biozemědělství; zákony; historie; hnojení; plevele; ochrana; chov; biopotraviny; agriculture; organic farming; legislations; history; manuring; weeds; protection; breeding; organic food