Proces zavádění elektronických letenek v podmínkách České republiky - Kožíšek, Karel (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce shrnuje poznatky o elektronickém ticketingu a stavu zavedení v České republice.
Process of implementation of e-tickets in Czech republic
Keywords: elektronické letenky