Komunikační mix společnosti Škoda Auto, a. s. - Koucká, Andrea (Univerzita Pardubice, 2005)
První část diplomové práce se zabývá marketingovou komunikací obecně, tvorbou komunikační strategie a především hlavními nástroji komunikačního mixu. Druhá část je zaměřena na konkrétní užití komunikačních nástrojů společností Škoda Auto v praxi. Jedná se o komunikaci na anglickém trhu, jež je zajímavý některými svými specifickými problémy v souvislosti se značkou Škoda. Hlavní přínos práce je v praktické ukázce toho, jak lze využít jednotlivé komunikační nástroje k oslovení široké veřejnosti, zlepšení image společnosti a následnému zajištění lepšího postavení na trhu.
Communication mix of Škoda Auto, a. s.
Keywords: Reklama; Public relations; promotion; komunikační mix; Marketingový mix; propagace; Marketingová komunikace; podpora prodeje; Marketing; ŠKODA AUTO, a.s.; Velká Británie; Česká Republika