Předvstupní financování neziskového sektoru ČR ze zdrojů EU - Jungová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce pojednává o předvstupním financování neziskového sektoru ČR ze zdrojů EU. Vysvětleny jsou zde základní pojmy a uvedeny příklady dvou realizovaných projektů.
The pre-accession financing of the czech non-profit sector from EU sources
Keywords: neziskový sektor; Česká Republika; PHARE; Zdroje financování; Evropská Unie