Dodržování správných postupů při nutriční terapii, kompetentním nelékařským pracovníkem na lůžku intenzivní péče - Adamcová, Magdaléna (Univerzita Pardubice, 2024)
Moje bakalářská práce pojednává o problematice nutriční terapie. Na základě vypracovaného kontrolního listu jsem zjišťovala správnost postupů nelékařského zdravotního pracovníka při podávání nutriční terapie a správnost vedení zdravotní dokumentace.
Adherence to correct procedures in nutritional care by a competent non-medical worker in intensive care beds
Keywords: výživa; nutriční terapie; ošetřovatelské postupy; nutrition; nutritional therapy; nursing procedures