Problematika efektivity výrobního procesu ve vybraném podniku - Chládeková, Kornélia (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce je zaměřena na efektivitu výrobního procesu. Ta se posuzuje prostřednictvím produktivity výrobního zařízení, kde hlavním kritériem je počet vyrobených produktů za časovou jednotku a nákladová cena produktu. Praktická část práce se zabývá výrobním procesem společnosti Vexpo CZ, která vyrábí vysoko lehčený síťovaný polyetylén.
The issue of efficiency of the production process in a selected company
Keywords: efektivita; produktivita; výrobní proces; nákladové ceny; efficiency; productivity; production process; cost price