Frauengestalten in den Werken von Theodor Fontane und die gesellschftliche Moral der Zeit - Kühnová, Renata (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce je věnována životu a dílu Theodora Fontaneho. Blíže jsou charakterizovány jeho tři romány "Effi Briest", "Irrungen Wirrungen", Frau Jenny Treibel", týkající se ženské otázky.
Keywords: němčina; literatura; Fontane, Theodor; romány; ženská otázka